Kérdezd a könyvtárost!

Kérdezd a könyvtárost!

Az Országos Széchényi Könyvtár ingyenes, beiratkozáshoz sem kötött tájékoztató szolgáltatása a Könyvtárak.hu portálról is elérhető. A nemzeti könyvtár gyűjteményéről, adatbázisairól és szolgáltatásairól az alábbi űrlap kitöltésével, vagy közvetlenül az inform@oszk.hu e-mail-címre írott kérdéssel lehet érdeklődni.

Az OSZK szaktájékoztatói, a kérdés összetettségétől függően, a lehető legrövidebb időn belül, maximum két munkanapon belül választ adnak. A munkaidő az Országos Széchényi Könyvtár nyitvatartási ideje, keddtől szombatig délelőtt 9 és este 8 óra között. Az így kapott információk kereskedelmi célra nem használhatók fel.

Sürgős kérdés esetén kérjük, hívja az alábbi telefonszámok valamelyikét:

  • +36 1 2243-845
  • +36 1 2243-848

Hagyományos levélben feltett referenszkérdések az alábbi postacímre érkezhetnek:

  • Tájékoztató Osztály, Országos Széchényi Könyvtár, 1827 Budapest, Budavári Palota "F" épület.

Kérdéseit személyesen is felteheti az Országos Széchényi Könyvtár tájékoztató pultjánál.

A teljeskörű irodalomkutatás, sajtófigyelés, valamint az egy órát meghaladó cikk- és képkeresés térítéses szakirodalmi szolgáltatásnak minősül, amelyet igény esetén szintén az inform@oszk.hu e-mail-címen rendelhető meg.

Az Országos Széchényi Könyvtár és a könyvtárak.hu az űrlapon megadott adatokat a 2016/679 EU rendelet és a 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően bizalmasan kezeli, azokat csak statisztikai célokra használja fel.

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.


Kérdezd
a könyvtárost!