Programok

Programok

BUDAPEST - „Élő” kapcsolat a könyvtárossal [online]
Időpont: 2020.05.27 10:00, szerda - 2020.05.27 13:00
Hely: 1192
Budapest
„Élő” kapcsolat a könyvtárossal
Időpont: minden héten szerdánként 9.00-12.00 óra között
A kialakult járványügyi helyzetre való tekintetettel a Wekerlei Könyvtár 2020. március 19-től zárva tart.
A kölcsönzött könyvek lejárati határidejét 2020. augusztus 1-ig minden olvasónk számára meghosszabbítottuk. A szolgáltatások felfüggesztésének idejére késedelmi díjat nem számolunk fel.
A könyvtárosok folyamatosan, a hét minden napján teljeskörűen válaszolnak az e-mail-ben vagy Facebook Messengeren történő olvasói kérdésekre.
Az online könyvtári tájékoztatás hetente szerdánként 9.00 és 12.00 óra között lehetséges. Ezen időpontban a könyvtáros „élőben” válaszol a feltett kérdésekre, kérésekre Facebook Messengeren, telefonon, e-mailben és a honlap üzenetküldőjén keresztül.
A könyvtár elektronikus kölcsönzési rendszert, a Szikla Integrált Könyvtári Rendszert használja. A könyvtár honlapján keresztül a SZIKLA katalógusra kattintva a könyvtári állományban lévő dokumentumok megtekinthetőek, a könyvek előjegyzésére és hosszabbításra is van lehetőség.
Szerdán délelőttönként online tájékoztatást kaphatnak az érdeklődők a Szikla adatbázison kívül más, díjmentesen elérhető digitális adatbázisokból is.
„A világmindenség természete az  információ.” /Philip Kindred Dick/
Honlap: https://uj.konyvtar.kispest.hu/


Kérdezd
a könyvtárost!